My Cart

 x 

Carret buit

HIGIÈNIC

Una protecció optima contra la brutícia, taques, pol·len, bacteris i virus. Indispensable per sales blanques, clíniques i oficines. Ideal per visitants.

Vídeo rodat a Atalaya Dental, una de las millors clíniques a Canàries

 

EL DISPENSADOR PROTEKIA SMARTCOVER és l’única solució intel·ligent per satisfer les altes necessitats higièniques de les sales blanques, clíniques dentals, laboratoris, oficines, industries de l’alimentació, plantes farmacèutiques, centres sanitaris, residències de gent gran, perruqueries, gimnasos (centres de fitness), i altres negocis d’alt nivell com poden ser botigues d’articles de luxe, restaurants etc.

Protekia protegeix el seu entorn de brutícia, taques, pol·len bacteris i virus. Manté el seu negoci o el seu espai privat net i segur des del primer moment que un client, d'una visita o un treballador entra per la porta. Protekia crea un nou estàndard de higiene i imatge professional per qualsevol espai des de l’entrada.

És per això la solució més versàtil, com a protector de sabates, que es pot trobar al mercat, Protekia ofereix molts avantatges a altres alternatives.

  • Seguretat addicional i higiene pel seu entorn.
  • Millorar la imatge de marca amb professionalitat.
  • Fàcil aplicació sense haver d’utilitzar les mans.
  • Versatilitat i perfecte ajust per qualsevol forma de sabata.
  • Beneficis econòmics i estalvi de costos.