My Cart

 x 

Carret buit

Dispensador intel·ligent per cobrir sabates

Botiga


Ultra-ràpid
Tarda pocs segons a aplicar SMARTCOVER a la sola de les sabates, s’adapta de forma intel·ligent a la majoria de formes de sabates.

Higiènic
Una protecció optima contra la brutícia, taques, pol·len, bacteris i virus. Indispensable per sales blanques, clíniques i oficines. Ideal per visitants.

Econòmic
La llarga vida útil redueix en gran mesura el cost d’ús. Només es tarda 30 segons a instal·lar la nova bobina que durarà 1000 vegades consecutives.

Ecològic
El film SMARTCOVER està certificat amb RoHS i és reciclable. Baix consum energètic. Apagat i encesa automàtica programable.

Seguretat
Certificat CE
Lliure de BPA
Lliure de fotoiniciadors
EU 2014/35 (Baixa Tensió)
EU 2014/30 (EMC)

Confortable
SMARTCOVER embolcalla la sola de les sabates automàticament. No t’has d’ajupir per treure’t les sabates o protegir-les amb les mans.

Productes

BOBINA FILM SMARTCOVER (1000 PEÜCS/BOBINA)

Preu en Euros. 21% IVA (aplicable només per a Espanya) no inclòs.
35,50 €

DISPENSADOR SMARTCOVER

Preu en Euros. 21% IVA (aplicable només per a Espanya) no inclòs.
1150,00 €


Pagament Segur
Sistema de pagament segur mitjançant encriptació SSL

Garantia
12 mesos de garantia del fabricant

Servei Tècnic
Servei tècnic garantit i recanvis sempre disponibles

Els Nostres Clients Diuen

"Estem molt contents amb aquesta solució. Manté la nostra clínica més neta que mai de la brutícia de l'exterior i els nostres clients al·lucinen amb la màquina i agraeixen no haver de posar-se les cobreix sabates sol ús amb les mans. La veritat és que és una inversió que val la pena."
Sra. María & Dr. Joab
Atalaya Dental
"Per a nosaltres és molt pràctic i als pacients els encanta, per ser un equip molt sui generis, que no coneixien, i sobretot per no haver de calçar les proteccions de sabates habituals amb elàstic."
Dr. Mário Ferreira
Clínica Cereceda Medicina Dentária
"L’hem instal·lat a la nova UCI COVID-19. Així, a l'entrada de la unitat ens posem els protectors que la màquina expedeix en pocs segons i que s’adapten perfectament a les sabates, i els retirem abans de sortir-ne. Aquesta mesura ha estat una de les que ens ha ajudat a prevenir la propagació del coronavirus a la resta de l'hospital."
Sra. Montse Reixach
Supervisora d’Infermeria